Motosiklet durdurulmuş olarak medya cihazını USB çıkışına bağlayın. Gerektiğinde bir konektör veya okuyucu kullanın.
Medya cihazı otomatik olarak tanınmazsa cihaz ayarlarını kontrol edin. Bazı cihazlarda medya dosyalarına erişim sağlanabilmesi için önce cihazın bir sabit sürücü veya medya cihazı olarak bağlanacak şekilde yapılandırılması gerekir. Cihaz el kitabına bakın.
NOT
Bir cihaz ilk kez bağlanırsa, radyo cihazda bulunan ilk şarkıyı çalmaya başlar. Daha önce kullanılmış bir cihaz yeniden bağlanıyorsa, radyo en son çalınan dosyayı sürdürmeyi dener.
Radyo, cihazdan dosya bilgilerini toplamaya başlar. Radyonun cihaz ile senkronizasyonu tamamlanıncaya kadar bazı bilgiler ve özellikler kullanılamayabilir. Radyo kalan parçaları alfabe sırasına göre çalar.