Käytä vain Harley-Davidsonin suosittelemia tuotteita ja menetelmiä radion, kaiuttimien ja muiden äänijärjestelmän komponenttien pitämiseen puhtaina ja hyväkuntoisina. Älä käytä hankaavia, kiillottavia tai hiovia aineita näytön tai muiden osien puhdistamiseen. Älä käytä näyttöön ammoniakkipohjaisia puhdistusaineita. Muiden tuotteiden tai menetelmien käyttö voi vaurioittaa osia.
Näyttö
HUOMAUTUS
Älä käytä puhdistukseen kemiallisia puhdistusaineita tai riepuja tai kankaita, jotka sisältävät niitä. Kemikaalit voivat vahingoittaa näytön pintaa.
Pyyhi näytön lasipinta puhtaalla ja kuivalla mikrokuituliinalla. Ennen puhdistusta on suositeltavaa poistaa kaikki näkyvä pöly, lika ja hiekka paineilmalla. Muuten hiukkaset voivat naarmuttaa näytön pintaa puhdistuksen aikana.
Radion puhdistaminen
Ruiskuta pieni määrä HARLEY GLOSS -kiillotusainetta MICROFIBER DETAILING CLOTH -liinalle. Poista jäämät varovasti hieromatta niitä näytön pintaan. Pese pyörivillä liikkeillä keskeltä ulospäin. Kuivaa näyttö kuivalla MICROFIBER DETAILING CLOTH -liinalla. Toista vaiheet tarvittaessa.
HUOMAUTUS
Älä käytä mitään näyttöä parantavia kemikaaleja tai tuotteita. Ne voivat vaurioittaa näytön pintaa.
Kaiuttimien hoito
Jos suojasäleiköllä varustettuihin kaiuttimiin muodostuu usvaa, puhdista HARLEY SATULAN, SIVULAUKUN JA SOMISTEIDEN PUHDISTAJALLA ja SOFTCLOTH-LIINALLA tai PEHMEÄLLÄ VIIMEISTELYTYYNYLLÄ. Älä käytä kaiuttimien säleiköihin vahaa tai vastaavia tuotteita.
Älä käytä kaiuttimiin paineilmaa tai puhallettua ilmaa.
Joissain ajoneuvoissa on sivulaukkukaiuttimet. Laukut on suunniteltu estämään veden tunkeutumisen ja sallimaan veden pois valumisen pesun ja sadesäällä ajon yhteydessä. Poista seisova vesi sivulaukkukaiuttimista avaamalla sivulaukut ja ravistamalla vesi pois kaiuttimista.