Me välitämme sinusta
Tervetuloa Harley-Davidson-moottoripyörien maailmaan! Aja Harley-Davidson-moottoripyörälläsi varovasti muut tiellä liikkujat huomioiden ja lakeja noudattaen. Käytä aina kypärää, asianmukaisia suojalaseja sekä suojavaatteita ja vaadi myös matkustajiasi toimimaan samoin. Älä aja alkoholin tai huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Tutustu Harley-moottoripyörääsi ja lue koko käyttöohjekirja huolellisesti.
Tämän oppaan tarkoituksena on tutustuttaa sinut moottoripyöräsi toimintaan, hoitoon sekä kunnossapitoon ja antaa sinulle tärkeitä turvallisuustietoja. Noudata näitä ohjeita huolellisesti, jotta voit nauttia mukavasta ja turvallisesta ajosta moottoripyörälläsi. Tämä käyttöohjekirja sisältää moottoripyöräsi käyttöön ja huoltoihin liittyviä ohjeita. Tietoja suuremmista korjauksista on Harley-Davidsonin korjaamokäsikirjassa. Korjaukset edellyttävät ammattitaitoista työtä sekä erikoistyökaluja ja laitteita. Harley-Davidson-jälleenmyyjällä on käytettävissään korjauksiin tarvittavat tilat, kokemus ja Genuine Harley-Davidson -alkuperäisosat. Suosittelemme, että teetät kaikki pakokaasujen puhdistuslaitteiden huoltotyöt valtuutetussa Harley-Davidson-huollossa.
Osallistu turvallisen ajon kurssille. Voit ilmoittautua Harley-Davidson Riding Academy -ajokurssille soittamalla numeroon +1 414 343 4056 (USA) tai vierailemalla osoitteessa www.harley-davidson.com/learntoride. Jos olet Yhdysvalloissa, saat lisätietoja MSF:n (Motorcycle Safety Foundation) järjestämistä ajokursseista numerosta 1 800 446 9227 tai vierailemalla osoitteessa www.msf-usa.org.
Omistajat Yhdysvalloissa
Harley-Davidson-moottoripyöräsi täyttää kaikki Yhdysvalloissa sovellettavat, moottoriajoneuvoja koskevat turvallisuusstandardit sekä EPA-ympäristövaatimukset, jotka ovat voimassa ajoneuvon valmistuspäivänä. Suojele oikeuttasi ajaa liittymällä AMA:aan (American Motorcyclist Association). Lisätietoja saat osoitteesta www.ama-cycle.org.
Harley-Davidson pidättää oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin, laitteisiin tai muotoiluihin ilman velvollisuuksia tai etukäteisilmoituksia.