Katso kohdat Kuva 1 ja Kuva 2. Joissakin malleissa voi olla kaksi virtaliitäntää. Toinen liitäntä on katteen oikealla puolella. Toinen liitäntä on Tour-Pakissa.
Näitä liitäntöjä voidaan käyttää 12 V:n tasavirtalaitteiden virran syöttämiseen tai lataamiseen tavallisen auton virtaliittimen kautta. Noudata valmistajan ohjeita lisävarusteiden asennuksessa ja käytössä. Työnnä lisävarusteen liitin lujasti virtaliitäntään.
VAROITUS
Varmista, että ohjaus on tasaista ja sujuvaa ilman häiriöitä. Ohjaushäiriöt voivat johtaa moottoripyörän hallinnan menetykseen, mikä saattaa aiheuttaa kuoleman tai vakavaan loukkaantumisen. (00371a)
HUOMAUTUS
Virtaliitännässä kulkee virta, kun moottoripyörä on käynnissä tai lisävarustetilassa. Akku tyhjenee, jos virtaa syötetään lisätarvikkeisiin pitkän aikaa eikä moottori ole käynnissä.
Suurin mahdollinen kaikkiin kytkettyihin lisävarusteisiin siirretty virta on 20 A. Tähän virranottoon sisältyy kaikkien virtaliitäntöjen sekä mahdollisten muiden asennettujen lisävarusteiden kokonaisvirta. Jos liiallista virtaa havaitaan, P&A-sulake palaa ja lisävarusteet lakkaavat toimimasta, kunnes ylivirtatilanne on korjattu (esimerkiksi kun viallinen tai paljon virtaa vaativa lisävaruste on irrotettu) ja sulake on vaihdettu.
Virtaliitännästä latautuvat laitteet voivat häiritä radion vastaanottoa.
Kuva 1. Katteen virtaliitäntä
Kuva 2. Tour-Pakin virtaliitäntä