Tämä käyttöohjekirja sisältää uuden moottoriajoneuvon rajoitetun takuun sekä taulukon huoltotoimenpiteiden kirjaamiseen.
Sinun vastuullasi on noudattaa käyttöohjekirjassa määritettyjä huoltovälejä. Kaikki mainitut huoltotoimenpiteet on suoritettava huoltoaikataulun mukaan. Muussa tapauksessa takuu raukeaa.
Joissakin maissa, osavaltioissa tai muilla alueilla rajoitetun takuun voimassaolo saattaa edellyttää, että kaikki määräaikaishuollot ja muut huoltotyöt tehdään valtuutetulla Harley-Davidson-jälleenmyyjällä. Tarkista paikalliset vaatimukset valtuutetulta Harley-Davidson-jälleenmyyjältäsi.
  1. Varaa Harley-Davidson-jälleenmyyjältä tarkastus- ja huoltoaika, ennen kuin ensimmäiset 1.600 km (1000 mi) on ajettu sekä mahdollisimman pian ongelman esiintymisen jälkeen.
  2. Ota tämä käyttöohjekirja mukaasi ensimmäiselle tarkastus- ja huoltokäynnillesi Harley-Davidson-jälleenmyyjän luona.
  3. Pyydä jälleenmyyjän asentajaa allekirjoittamaan huoltotiedot käyttöohjekirjaan huoltovälin kohdalla. Omistajan tulee säilyttää huoltotiedot todisteena asianmukaisesta huollosta.
  4. Säilytä kaikki varaosa-, huolto- ja korjauskuitit.
Siirrä nämä tositteet pyörän seuraaville omistajille.
Käytä vain Harley-Davidsonin hyväksymiä osia ja lisävarusteita, jotka on suunniteltu, testattu ja hyväksytty omaan moottoripyörämalliisi ja sen vuosimalliin.
Jälkiasenteisten viritysosien käyttö voi kumota takuun kokonaan tai osittain. Saat lisätietoja valtuutetulta Harley-Davidson-jälleenmyyjältä.
Harley-Davidsonin valtuutetut jälleenmyyjät ovat riippumattomia ja itsenäisesti toimivia. Ne voivat myydä ja asentaa varaosia ja lisävarusteita, joita Harley-Davidson ei ole valmistanut ja hyväksynyt käytettäväksi moottoripyörääsi. Harley-Davidson ei ole vastuussa muiden kuin Harley-Davidsonin valmistamien osien, lisävarusteiden tai muutossarjojen laadusta eikä valtuutettujen jälleenmyyjien suorittaman asennustyön laadusta, sopivuudesta tai turvallisuudesta.