Aidot Harley-Davidson-osat on suunniteltu ja testattu käytettäväksi erityisesti omassa moottoripyörässäsi. Vaadi, että valtuutettu Harley-Davidson-jälleenmyyjä käyttää vain alkuperäisiä Harley-Davidson-varaosia ja -lisävarusteita, jotta Harley-Davidson-moottoripyöräsi pysyy ehjänä ja sen takuu säilyy voimassa. Kaikki Harley-Davidson-osat ja -lisävarusteet eivät sovi omaan moottoripyörämalliisi ja sen vuosimalliin.
HUOMAUTUS
Liian monien sähkölaitteiden asentaminen ylikuormittaa moottoripyörän sähköjärjestelmän. Jos yhtä aikaa käytössä olevat sähkölaitteet kuluttavat enemmän virtaa kuin moottoripyörän latausjärjestelmä pystyy tuottamaan, akku saattaa tyhjentyä ja sähköjärjestelmään voi tulla vaurioita. Tietoja sähkölaitteiden virrankulutuksesta sekä mahdollisesti tarvittavista kytkentämuutoksista saat valtuutetulta Harley-Davidson-jälleenmyyjältä. (00211c)
HUOMAUTUS
Off-road- tai kilpailukäyttöön tarkoitettujen osien asennus saattaa mitätöidä takuun kokonaan tai osittain. Lisätietoja saat tämän käyttöohjekirjan takuuehdoista sekä valtuutetulta Harley-Davidson-jälleenmyyjältä.