Ohjauslukko, sivulaukut ja Tour-Pak voidaan lukita avaimella, kauko-ohjaimella tai kojelaudassa olevilla ohjauslukon kytkimillä.
Kauko-ohjain
Katso Kuva 1. Kauko-ohjain lukitsee ja avaa ohjauslukon kytkimen, sivulaukut ja Tour-Pakin kauko-ohjauksella. Kauko-ohjain toimii sekä moottoripyörän ollessa käynnissä että sammutettuna.
 1. Sulje sivulaukkujen ja Tour-Pakin kansi. Laita salvat kiinni.
 2. HUOMAUTUS
  Käännä ohjauslukon kytkin lukittu-asentoon, ennen kuin painat kauko-ohjaimen lukituspainiketta. Kytkimen kääntäminen lukituspainikkeen painamisen jälkeen ei lukitse ohjauslukkoa.
 3. Jos haluat lukita ohjauslukon, käännä ohjaustanko ääriasentoon vasemmalle. Käännä ohjauslukon kytkin LUKITTU-asentoon. Yritä kiertää ohjaustankoa oikealle tarkistaaksesi, että ohjauslukko toimii.
 4. Paina kauko-ohjaimen lukituspainiketta. Suuntavilkut välähtävät kahdesti, kun moottoripyörä on lukittu.
 5. Avaa lukitus painamalla kauko-ohjaimen avauspainiketta. Suuntavilkut välähtävät kerran, kun moottoripyörän lukitus aukeaa.
 6. Käännä ohjauslukon kytkin AUKI -asentoon. Avaa tarvittaessa sivulaukut ja Tour-Pak.
1Lukituspainike
2Avauspainike
Kuva 1. Kauko-ohjain
Sähkölukkojen kytkimet
Katso Kuva 2. Etukatteessa oleva sähköinen avauskytkin aktivoi ohjauslukon kytkimen, sivulaukkujen ja Tour-Pakin sähkölukot.
Sähkölukkojen kytkimet aktivoivat lukot vain silloin, kun moottoripyörä on käynnissä. Moottorin pysäytyskytkimen on oltava AJA-asennossa tai moottoripyörän on oltava lisävarustetilassa.
 1. Sulje sivulaukkujen ja Tour-Pakin kansi. Laita salvat kiinni.
 2. Jos haluat lukita ohjauslukon, käännä ohjaustanko ääriasentoon vasemmalle. Käännä ohjauslukon kytkin LUKITTU-asentoon. Yritä kiertää ohjaustankoa oikealle tarkistaaksesi, että ohjauslukko toimii.
 3. Kun lukitset, paina moottorin pysäytyskytkin AJA-asentoon tai pidä liipaisukytkin painettuna päästäksesi lisävarustetilaan. Paina katteessa olevaa sähköistä lukituskytkintä. Suuntavilkut välähtävät kahdesti, kun moottoripyörä on lukittu.
 4. Kun avaat lukituksen, paina moottorin pysäytyskytkin AJA-asentoon tai pidä liipaisukytkin painettuna päästäksesi lisävarustetilaan. Paina katteessa olevaa sähköistä avauskytkintä. Suuntavilkut välähtävät kerran, kun moottoripyörän lukitus aukeaa.
 5. Käännä ohjauslukon kytkin AUKI -asentoon. Avaa tarvittaessa sivulaukut ja Tour-Pak.
1Auki
2Lukittu
Kuva 2. Sähkölukkojen kytkimet