Hanki lisävarusteita uuteen moottoripyörääsi
HUOMAUTUS
Kustomoinneille ei tarjota takuuta kaikilla alueilla. Saat valtuutetulta Harley-Davidson-jälleenmyyjältä tietoja osien ja lisävarusteiden paikallisista takuukäytännöistä ja ehdoista.
Harley-Davidson tarjoaa kustomointien jatketun rajoitetun takuun osille ja lisävarusteille, jotka on ostettu ja asennettu valtuutetulla Harley-Davidson-jälleenmyyjällä 60 päivän kuluessa moottoripyörän ostopäivästä.
Tämä rajoitettu takuu kattaa siihen kelpuutetut tieliikennelakien mukaiset Genuine Harley-Davidson -osat ja Genuine Harley-Davidson -lisävarusteet. Tämä laajennettu osien ja lisävarusteiden takuu pysyy voimassa Harley-Davidson moottoripyörän rajoitetun takuun jäljellä olevan ajan. Katso Moottoripyörän rajoitettu takuu → 2020 HARLEY-DAVIDSON LIMITED MALLISEN MOOTTORIPYÖRÄN TAKUU.
Kustomointien takuun kattavat osat ja lisävarusteet tulee ostaa valtuutetulta Harley-Davidson-jälleenmyyjältä 60 päivän kuluessa moottoripyörän ostopäivästä. Osia ja lisävarusteita voidaan ostaa ja asentaa niin usein kuin halutaan 60 päivän kuluessa moottoripyörän ostopäivästä.
Osat ja lisävarusteet tulee ostaa ja asennuttaa valtuutetulla Harley-Davidson-jälleenmyyjällä, jotta kustomointien takuu kattaa ne. Internetin kautta ostetut osat ja lisävarusteet eivät kelpaa tarjoukseen.