HUOMAUTUS
Älä käytä valkaisuainetta tai valkaisevia puhdistusaineita sivulaukkujen, satulan, säiliön paneelien tai maalipintojen puhdistamiseen. Muuten osat voivat vahingoittua. (00229a)
Älä puhdista nahkaa tai turkiksia tavallisella saippualla. Se kuivattaa nahan ja poistaa sitä suojaavan öljyn.
Puhdista ja hoida nahasta tai vinyylistä tai muista synteettisistä aineista tehdyt pinnat kerran ajokaudessa, jotta niiden ulkonäkö pysyy hyvänä ja käyttöikä pitkänä. Jos käytät pyörää ankarissa olosuhteissa, käsittele pinnat useammin.
Nahkapintoja ei ole suunniteltu altistettavaksi pitkään ankarille sääoloille. Ne tulee suojata Harley-Davidsonin satulan sadesuojalla tai moottoripyörän säilytyssuojalla (myydään erikseen).
  1. Imuroi tai puhalla pöly pois.
  2. Puhdista huolellisesti SEAT, SADDLEBAG & TRIM CLEANER -aineella noudattaen pullossa olevia ohjeita.
  3. Anna nahan kuivua itsestään ja läpikotaisin huoneenlämmössä, ennen kuin käytät muita puhdistusaineita. Älä käytä keinotekoisia kuivausmenetelmiä kuivaamisen nopeuttamiseksi.
  4. Vain nahalle: BLACK LEATHER REJUVENATOR virkistää haalistuneet nahkapinnat ja LEATHER PROTECTANT suojaa nahkatuotteet sääoloilta ja säilyttää ne.
HUOMAUTUS
Monet Harley-Davidson-lisävarusteet ja -satulat on valmistettu käsitellystä tai käsittelemättömästä nahasta, tai ne sisältävät nahkasomisteita. Luonnonmateriaalit ikääntyvät eri tavalla ja tarvitsevat erilaista hoitoa kuin synteettiset materiaalit. Nahkaiset satulanpäälliset ja paneelit muokkautuvat ja poimuttuvat iän myötä ja saavat siten yksilöllisen ulkoasun. Nahka on huokoinen ja luonnollinen materiaali. Jokainen nahkatuote asettuu omaan muotoonsa käytön myötä. Nahkatuotteet muotoutuvat auringonvalon, sateen ja ajan vaikutuksesta. Tämä ikääntyminen on luonnollista ja korostaa Harley-Davidson-moottoripyöräsi yksilöllisyyttä.