Varoitukset
Jos moottoripyörää liikutetaan tai se nostetaan seisontatuen varasta, kun turvajärjestelmä on kytketty päälle ja kauko-ohjain ei ole lähetysetäisyydellä, järjestelmä antaa varoituksen: suuntavilkut välähtävät kolme kertaa vuorotellen ja sireenistä kuuluu äänimerkki.
Jos moottoripyörä palautetaan neljän sekunnin kuluessa seisontatuen varaan ja järjestelmä ei havaitse enää muuta liikettä, järjestelmä pysyy edelleen kytkettynä päälle, mutta hälytys ei aktivoidu.
Jos moottoripyörän liike jatkuu, järjestelmä antaa toisen varoituksen neljän sekunnin kuluttua ensimmäisestä.
HUOMAUTUS
Varoitusten ja hälytysten aikana käynnistysmoottorin ja sytytyspiirin käyttö on estetty.
Hälytyksen käyttöönotto
Jos turvajärjestelmä havaitsee edelleen liikettä toisen varoituksen jälkeen, järjestelmä laukaisee hälytyksen.
Kun hälytys aktivoituu, turvajärjestelmä käynnistää seuraavat toiminnot:
Kesto: Hälytys keskeytyy 30 sekunnin kuluttua. Jos muuta liikettä ei havaita, se ei käynnisty uudelleen.
Jos moottoripyörän liike jatkuu, järjestelmä toistaa 30 sekunnin hälytyksen ja tarkistaa sitten uudelleen, havaitaanko liikettä. Järjestelmä toistaa tätä 30 sekunnin hälytyssykliä viiden minuutin ajan (10 sykliä) tai kunnes hälytys poistetaan käytöstä.
HUOMAUTUS
Hälytys käynnistää myös Harley-Davidsonin lisävarusteena saatavan turvahakulaitteen LED-, värinä- tai äänimerkkitilan. Hakulaitteen toimintasäde voi olla jopa 0,8 km (0.5 mi). Saat lisätietoja Harley-Davidson-jälleenmyyjältä.
Hälytyksen käytöstä poisto
Kauko-ohjain: Tuo kauko-ohjain lähetysetäisyydelle moottoripyörästä. Kun moduuli havaitsee, että kauko-ohjain on lähetysetäisyydellä, järjestelmä poistaa hälytyksen käytöstä.
PIN-koodin syöttö: Poista hälytys käytöstä syöttämällä PIN-koodi. Jos teet virheen PIN-koodin syötössä, odota, että hälytys on syklien välissä, ennen kuin yrität syöttää PIN-koodin uudelleen.