Για να προγραμματίσετε το μπρελόκ, πρέπει να θέσετε το δέκτη στη μοτοσικλέτα στη λειτουργία προγράμματος.
Στρέψτε το διακόπτη ανάφλεξης στη θέση IGNITION (ανάφλεξη).
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Επιβεβαιώστε ότι οι ηλεκτρικές κλειδαριές των πλαϊνών βαλιτσών και του Tour-Pak λειτουργούν σωστά όταν χρησιμοποιείται ο διακόπτης κλειδαριάς πλαϊνών βαλιτσών/Tour-Pak.
Κατά τον προγραμματισμό, αφήστε ανοιχτό το καπάκι του Tour-Pak για να δείτε το άγκιστρο της ηλεκτρικής κλειδαριάς του Tour-Pak να μετακινείται κατά το κλείδωμα και ξεκλείδωμα.
Δείτε Εικόνα 2. Πιέστε το UNLOCK (ξεκλείδωμα) στο διακόπτη κλειδαριάς πλαϊνών βαλιτσών/Tour-Pak για να θέσετε τις κλειδαριές στη θέση ξεκλειδώματος. Περιμένετε 5 δευτερόλεπτα.
Πιέστε το LOCK (κλείδωμα) μία φορά στο διακόπτη κλειδαριάς πλαϊνών βαλιτσών/Tour-Pak.
Πιέστε το UNLOCK (ξεκλείδωμα) στο διακόπτη κλειδαριάς πλαϊνών βαλιτσών/Tour-Pak 3 φορές στη σειρά.
Πιέστε το LOCK (κλείδωμα) στο διακόπτη κλειδαριάς πλαϊνών βαλιτσών/Tour-Pak 3 φορές στη σειρά.
Πιέστε παρατεταμένα το UNLOCK (ξεκλείδωμα) για 5 δευτερόλεπτα. Μετά από 5 δευτερόλεπτα, οι ενεργοποιητές θα θέσουν κυκλικά τις κλειδαριές στη θέση κλειδώματος και ξανά στη θέση ξεκλειδώματος. Αποδεσμεύστε το διακόπτη. Ο δέκτης τώρα ξεκινάει τον κύκλο προγράμματος.
Περιμένετε ακόμη 11 δευτερόλεπτα. Οι ενεργοποιητές θα θέσουν ξανά τις κλειδαριές στη θέση κλειδώματος και ξανά στη θέση ξεκλειδώματος. Ο δέκτης βρίσκεται τώρα στη λειτουργία προγράμματος.
Λειτουργία προγράμματος
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Εάν πιέσετε το κλείδωμα ή το ξεκλείδωμα στο διακόπτη κλειδαριάς πλαϊνών βαλιτσών/Tour-Pak κατά τη διάρκεια της λειτουργίας προγράμματος, θα τερματιστεί η λειτουργία προγράμματος.
Δείτε Εικόνα 1. Πιέστε και αφήστε το κουμπί LOCK (κλείδωμα) στον αριθμό 1 του μπρελόκ μέχρι να ακούσετε τους ενεργοποιητές να ασφαλίζουν. Πιέστε το UNLOCK (ξεκλείδωμα) για να επιβεβαιώσετε ότι το μπρελόκ προγραμματίστηκε.
Μετά τον προγραμματισμό του αριθμού 1 του μπρελόκ, περιμένετε 5 δευτερόλεπτα μέχρι οι ενεργοποιητές να θέσουν τις κλειδαριές στη θέση κλειδώματος και μετά ξανά στη θέση ξεκλειδώματος. Τώρα προγραμματίστε τον αριθμό 2 του μπρελόκ.
Επαναλάβετε τα προηγούμενα βήματα για τον προγραμματισμό του αριθμού 2 του μπρελόκ.
Ο δέκτης θα παραμείνει στη λειτουργία προγράμματος για 30 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε τα βήματα 1 και 2 για να προγραμματίσετε οποιοδήποτε άλλο μπρελόκ.
Για να εξέλθετε από τη λειτουργία προγράμματος, εκτελέστε ένα από τα παρακάτω:
Περιμένετε 30 δευτερόλεπτα.
Πιέστε το κλείδωμα ή ξεκλείδωμα στο διακόπτη κλειδαριάς πλαϊνών βαλιτσών/Tour-Pak.